Τε. Απρ 24th, 2024

Δυναμική «πρώτη» της Ζέφης Δημαδάμα στην Α΄Αθηνών

Την κεντρική προεκλογική της εκδήλωση θα πραγματοποιήσει την προσεχή Δευτέρα, στις 19:00 στο ξενοδοχείο Caravel, η υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Α΄Αθηνών Ζέφη Δημαδάμα.

Η υποψηφιότητά της Ζέφης Δημαδάμα αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική και θεωρείται από τα δυνατά χαρτιά του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ.

Πραγματοποιεί μια ιδιαίτερα δυναμική προεκλογική καμπάνια, με έμφαση στα social media, ενώ παράλληλα «οργώνει» τις γειτονιές της Α΄Αθηνών.

Η Ζέφη Δημαδάμα διδάσκει στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι κάτοχος διδακτορικού και μεταπτυχιακού διπλώματος στο γνωστικό αντικείμενο «Περιφερειακή Βιώσιμη Ανάπτυξη και Πολιτικές Περιβάλλοντος».

Είναι αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES WOMEN) και δραστηριοποιείται διεθνώς σε ζητήματα που αφορούν στα Ανθρώπινα Δικαιώματα και στην Ισότητα των φύλων.

Έχει σημαντική παρουσία σε διεθνή φόρουμ και σημαντικό επιστημονικό έργο σε διεθνείς οργανισμούς ενώ έχει συμμετάσχει σε ερευνητικές δραστηριότητες με αντικείμενο τις περιβαλλοντικές/ενεργειακές ευρωπαϊκές πολιτικές και την κλιματική αλλαγή (Γερμανία, Βέλγιο, Μ. Βρετανία).