ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκλογές 2019: Τι έκαναν οι πρώην παίκτες του Survivor, του MasterChef και του Power of Love

Από τα reality στην… Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ο λόγος για τους πρώην παίκτες του  Survivor, Power of Love και και του MasterChef, που ζήτησαν την ψήφο των τοπικών κοινωνιών στις δημοτικές εκλογές.

Κάποιοι εξ αυτών εκλέχθηκαν, ενώ άλλοι δεν τα κατάφεραν.

Στον Δήμο Αμαρουσίου με τον συνδυασμό «Ενωμένο Μαρούσι» του Γιώργου Καραμέρου εκλέγεται η πρώην παίκτρια του Survivor Σάρα Εσκενάζυ, με 529 σταυρούς στο Δήμο Αμαρουσίου.

Τα κατάφερε και «Μισθοφόρος», ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των 9 δημοτικών συμβούλων που εκλέγει ο νυν δήμαρχος Ιωάννης Σταθόπουλος στην Αγία Παρασκευή. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος συγκέντρωσε 303 ψήφους και μπήκε στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής του.

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί από το Power of Love ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Πολίτες σε Δράση» στο Δήμο Ζωγράφου. Η παράταξη ήρθε στην έβδομη θέση συγκεντρώνοντας ποσοστό 5,2%. Εξέλεξε δύο δημοτικούς συμβούλους με τον Σωκράτη να μην τα καταφέρνει αφού βρέθηκε στην έκτη θέση με 78 σταυρούς.

Η Γιάννα του MasterChef, κατά κόσμον Ιωάννα Ρεντέση, ήταν υποψήφια με την παράταξη «Ήλιδα Νέα Μέρα Χρήστος Χριστοδουλόπουλος». Η Γιάννα όπως όλα δείχνουν δεν κατάφερε να εκλεγεί καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος με τον οποίο κατεβαίνει, έχασε τον δημαρχιακό θώκο από τον αντίπαλο του Ιωάννη Λυμπέρη.

Καλύτερα φαίνεται πως τα πήγε, ο περσινός παίκτης του MasterChef, Γιώργος Φασιλής, ο οποίος κατέβηκε υποψήφιος στον δήμος Ερμιονίδας στην Πελοπόννησο. Ο συνδυασμός «Δυνατή Ερμιονίδα» με τον οποίο κατέβηκε υποψήφιος ήρθε πρώτος στον α’ γύρο και εκλέγει έτσι 11 δημοτικούς συμβούλους. Μόλις γίνουν γνωστοί οι σταυροί προτίμησης θα γίνει γνωστό αν ο σεφ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 11 δημοφιλέστερους του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές.

Τελευταία άρθρα

Πρόστιμο σε Δήμο για παρεμβάσεις σε χωματόδρομο

Πρόστιμο συνολικού ύψους 14.580 ευρώ στο δήμο Αμοργού για επέμβαση οδοποιίας με τη χρήση μηχανημάτων,…

52 λεπτά ago

Αλλάζει το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο

Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…

5 ώρες ago

Στην 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς η Π. Δυτικής Μακεδονίας

Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…

5 ώρες ago

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα το λιμάνι της Μυτιλήνης

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…

5 ώρες ago

«Ψαρεύουν» θύματα προσποιούμενοι δήμαρχο

Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…

6 ώρες ago

Στη Νέα Υόρκη η δήμαρχος Λήμνου

Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…

7 ώρες ago