Σα. Απρ 20th, 2024

Αυτοί είναι οι διάσημοι που εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι (Ονόματα)

Μπορεί πολλοί υποψήφιοι να περιμένουν την επόμενη Κυριακή για την εκλογή τους, ωστόσο για μερικούς η αγωνία τελειώνει μιας και εκλέχθηκαν με την πρώτη.

Συγκεκριμένα, τα πρώτα αποτελέσματα των σταυρών στους δημοτικούς συμβούλους βγήκαν την Δευτέρα και ανάμεσα σε αυτούς που τα κατάφεραν είναι και πολλοί διάσημοι.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, πρώην Survivors και αθλητές κατάφεραν και κέρδισαν εξ΄αρχής την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων.

Με τον συνδυασμό «Αθήνα ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι η Κατερίνα Γκαγκάκη,  ο Νικόλας Βαφειάδη και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης

Στον Δήμο Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς νικητής» του Γιάννη Μώραλη εκλέχθηκαν η Νόνη Δούνια  και ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» του Λάμπρου Μίχου εκλέχθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης.

Στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής με τον συνδυασμό «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» του Ιωάννη Σταθόπουλου, δημοτικός σύμβουλος εκλέχθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ στον Δήμο Αμαρουσίου εκλέχθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor Σάρα Εσκενάζη, που συμμετείχε στο συνδυασμό με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Καραμέρο.

Στον Δήμο Γλυφάδας με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα μας» του Γιώργου Παπανικολάου οι Μπέσσυ Αργυράκη και Μαίρη Μηλιαρέση.

Στον Δήμο Περιστερίου με τον συνδυασμό «Με την Κοινωνία Μπροστά- Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών» του Ανδρέα Παχατουρίδη ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος σάρωσε στις ψήφους.