ΕΚΛΟΓΕΣ

Απίστευτο «θρίλερ» στη Λαμία – Κοιμήθηκε δήμαρχος και ξύπνησε… υποψήφιος

Ένα απίστευτο“θρίλερ” εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε δύο υποψηφίους, στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου δημάρχου Λαμίας.

Το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Σταυρογιάννης βγήκε και συνεχάρη το Θύμιο Καραΐσκο για τη νίκη του από την πρώτη Κυριακή και αμέσως μετά ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί και οι δηλώσεις στο εκλογικό κέντρο του Θύμιου Καραΐσκου.

Όμως, όπως μεταδίδει το lamiasreport.gr, για λίγα ψηφοδέλτια, διαψεύστηκαν οι προβλέψεις που ήθελαν το Δήμο της Λαμίας να περνά στα χέρια του Θύμιου Καραΐσκου από την πρώτη Κυριακή.

Με τελικό ποσοστό 49,42% – όπως ανακοινώθηκε επίσημα λίγο πριν τις 4:00′ το απόγευμα της Δευτέρας – ο συνδυασμός «Λαμία Περήφανη Πόλη» του Θύμιου Καραΐσκου κατέλαβε με διαφορά την πρώτη θέση ωστόσο βάσει νόμου θα αναμετρηθεί κ νέου με την «Πρόταση Ευθύνης» του νυν Δημάρχου Νίκου Σταυρογιάνη που συγκέντρωσε ποσοστό 30,04%.

Δείτε τη δήλωση Καραΐσκου που καλεί τους δημότες να ψηφίσουν και τη δεύτερη Κυριακή «για τη νίκη της Λαμίας…»

Τελευταία άρθρα

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…

1 ώρα ago

O Δήμος Αθηναίων στέκεται ενεργά δίπλα στους κατοίκους της Κυψέλης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…

2 ώρες ago

Αναβάθμιση της Καραολή & Δημητρίου από τον Δήμο Πειραιά

Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

2 ώρες ago

To ιστορικό Ξενία Καλαμπάκας ξαναήρθε στο φως

Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.

2 ώρες ago

Π. Φάληρο: Στον Μπάτη ο τελικός του Παγκοσμίου

Μια αξέχαστη εμπειρία υπόσχεται ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλου.

2 ώρες ago

Συνάντηση του Δημάρχου Ιωαννίνων με τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

O Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υποδέχτηκε στο Δημαρχείο, τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη,…

3 ώρες ago