Τρ. Απρ 23rd, 2024

Δυνατό «χαρτί» για το συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο» ο Μάριος Ρούσσος

Στα καλά «χαρτιά» του συνδυασμού «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για την Σύρο» συγκαταλέγεται το στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής Μάριος Ρούσσος, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Ο Μάριος Ρούσσος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό τίτλο master στην Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων. Διετέλεσε κατά το διάστημα 2013-2016 μέλος του Δ.Σ του Λειτουργού Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ Α.Ε). Το 2011 διετέλεσε Ειδικός Συνεργάτης του Υφυπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ενώ το 2010 υπήρξε Ειδικός Συνεργάτης του Νομάρχη Κυκλάδων. Την περίοδο 2010-2011 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Εργάστηκα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως Τεχνικός Σύμβουλος στο πρόγραμμα «Θησέας» από το 2008 έως το 2010. Διατηρώ από το 2009 Τεχνική Μελετητική Εταιρεία όπου κατέχω το 70% του μετοχικού κεφαλαίου με πλήθος ιδιωτικών έργων σε όλες τις Κυκλάδες.

Πρόκειται για μια υποψηφιότητα με δυναμική που φέρνει αέρα ανανέωσης στο ψηφοδέλτιο ενώ, όπως αναφέρει ο ίδιος, « Αποφάσισα να στρατευτώ με έναν συνδυασμό Νίκης και Ανατροπής που θα κρατήσει τα θετικά των προηγουμένων και θα συμβάλλει καθοριστικά σε ένα μέλλον πιο Ελπιδοφόρο για όλους του Συριανούς, χωρίς αποκλεισμούς. Η εμπειρία των παλαιοτέρων, η νεανική ορμή των νεοτέρων και η επιστημοσύνη των υποψηφίων αποτελούν ένα ανθρώπινο αμάλγαμα που δίνουν τα εχέγγυα μιας επιτυχημένης Δημαρχίας υπό την καθοδήγηση του Νίκου Λειβαδάρα».