Πα. Μαρ 29th, 2024

Μαρία Σμιλίδου: Από τη μάχιμη δημοσιογραφία στο ψηφοδέλτιο του Σταύρου Τζουλάκη

Βασικό χαρακτηριστικό αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι ότι σε Δήμους, Περιφέρειες και Ευρωψηφοδέλτια όλων των κομμάτων, υπάρχουν πολλοί, μα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι.

Από τους πιο τυχερούς όμως, είναι ο Δήμαρχος της Ν.Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης καθώς έχει στο συνδυασμό του την δημοσιογράφο Μαρία Σμιλίδου η οποία κατεβαίνει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Σμύρνη, Πόλη-Πρότυπο.

Αν και το τελευταίο διάστημα έχει βγει από τα τηλεοπτικά στούντιο καθώς την έχει κερδίσει η έντυπη δημοσιογραφία, η Μαρία Σμιλίδου δεν δίστασε να ριχτεί και σε έναν ακόμη πιο απαιτητικό στίβο, αυτόν της μάχης του σταυρού. Ομως από την εποχή που παρουσίαζε τα δελτία ειδήσεων στο Alter ως και τις πιο πρόσφατες επιχειρηματικές εκπομπές στο χρηματιστηριακό κανάλι SBC η δημοσιογράφος τυγχάνει αναγνωρισιμότητας στον κόσμο της Νέας Σμύρνης.

Ο Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης που όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις έχει στο τσεπάκι μια ακόμη τετραετία εκτίμησε και τις αυτοδιοικητικές γνώσεις της δημοσιογράφου η οποία έχει διατελέσει υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της Περιφερειακής ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ).