Πα. Μαρ 29th, 2024

Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση του αντιδημάρχου Ηλιούπολης Μαρίνου Μπασούρη (pics)

Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση του 31χρονου αντιδημάρχου και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Μαρίνου Μπασούρη, που κατεβαίνει στις εκλογές με το συνδυασμό του Βασίλη Βαλασόπουλου.

Πάνω από 500 πολίτες της Ηλιούπολης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, γεμίζοντας ασφυκτικά, το απόγευμα της Τρίτης, την αίθουσα του δημοτικού αναψυκτηρίου.

Μεταξύ άλλων το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν η υποψήφια βουλευτής στον Δυτικό Τομέα της Β Αθηνών Νάντια Γιαννακοπούλου, η υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα Κατερίνα Βαλαβάνη, ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ, πολλά στελέχη από το άθλημα της καλαθοσφαίρισης κ.α

Τον Μαρίνο Μπασούρη προλόγισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Νίκος Υποφάντης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Βαλασόπουλος που απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ο Μαρίνος Μπασούρης, ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν, το 2014, να κατέβει για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Όπως είπε, πιστεύει ότι δεν ήταν «η τύχη του πρωτάρη» που τον οδήγησε στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά η αγάπη του για την πολιτική και την κοινωνική πολιτική ειδικότερα.

«Και το λέω αυτό με βαθιά επίγνωση γιατί αγαπώ την πολιτική και θέλω να δημιουργώ πολιτικές και καινοτομίες», τόνισε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι «Η πολιτική δεν πρέπει να έχει αρνητικό πρόσημο και στενοχωριέμαι που οι νέοι απομακρύνθηκαν από την πολιτική τα χρόνια της κρίσης».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη γενιά του λέγοντας ότι «Οι νέοι πρέπει να είμαστε η πιο ενεργή και μαχητική κοινωνική ομάδα , ιδίως εμείς που με το τέλος των σπουδών μας αντιμετωπίσαμε την ανεργία, τους χαμηλούς βασικούς μισθούς, την εργατική μετανάστευση».

Στο τέλος, κάλεσε τους δημότες να τον στηρίξουν με την αγάπη και την ψήφο τους, προκειμένου η παράταξη που ανήκει και κατέρχεται ως υποψήφιος να στηριχθεί μαζικά και να κερδίσει ένα τεράστιο ποσοστό την πρώτη Κυριακή.