Τρ. Απρ 16th, 2024

Οι σέξι υποψήφιες του Βορρά που ζητούν τον… σταυρό μας (pics)

*Της Ματίνας Σπυροπούλου

Πολλές οι ωραίες υπάρξεις των αυτοδιοικητικών εκλογών στον βορρά που διεκδικούν την εκλογή τους στα δηµοτικά ή περιφερειακά συµβούλια µε διαφορετικούς συνδυασµούς.

Τρεις από αυτές συµµετέχουν στον συνδυασµό «Αλληλεγγύη» του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η µία εξ αυτών είναι η Μιχαλία Καραµισάκη, που είχε ήδη εµπειρία από Αυτοδιοίκηση, καθώς είχε εκλεγεί περιφερειακή σύµβουλος και το 2014. Εντυπωσιακή και όχι µόνο λόγω ύψους, η ελεύθερη επαγγελµατίας έχει βάλει πλώρη για την επανεκλογή της.

Αντίπαλο στον ίδιο συνδυασµό θα έχει τη νεαρότερη Νατάσα Σωτηριάδου, που προέρχεται από «µεταγραφή», καθώς στις προηγούµενες εκλογές είχε κατέβει µε τον συνδυασµό του Γιάννη Ιωαννίδη. Η ασφαλιστική σύµβουλος, που δραστηριοποιείται και στην εµπορία αρωµάτων στην πόλη του Κιλκίς, έχει εµπειρία και από τα κοµµατικά πράγµατα, µιας και είναι εδώ και χρόνια αναπληρώτρια γραµµατέας Γυναικείων Οργανώσεων της Ν.∆. Και οι δύο θα είναι υποψήφιες στο Κιλκίς, µε πολλούς να µιλούν ήδη για τη… µάχη των ωραίων στην περιφερειακή αυτή ενότητα.

Η τρίτη ωραία υποψήφια περιφερειακή σύµβουλος του Απόστολου Τζιτζικώστα ακούει στο όνοµα Σάντυ Κουτσοσταµάτη, που είναι ήδη µια επιτυχηµένη ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια. Εγινε ευρύτερα γνωστή για τη δράση της για τον δηµόσιο θηλασµό, όπου συµµετείχε πολύ ενεργητικά. Στόχος της είναι να ασχοληθεί µε τα κοινωνικά θέµατα, ενώ στα ατού της είναι -όπως ισχυρίζονται αρκετοί- το ότι ασχολείται µε την πολιτική για πρώτη φορά.

Πολλές ωραίες υπάρξεις είναι υποψήφιες και στις εκλογές του κεντρικού ∆ήµου Θεσσαλονίκης.

H Βιβή Αναγνώστου είναι πολιτικός µηχανικός, απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης και εντυπωσίασε στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασµού «Ναι στη Θεσσαλονίκη», µε υποψήφιο δήµαρχο τον Κωνσταντίνο Ζέρβα. ∆ιαθέτει µεταπτυχιακό τίτλο στη ∆ιοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήµιο Μακεδονίας, µε εξειδίκευση στα Χρηµατοοικονοµικά. Επιπλέον, είναι επαγγελµατίας βολεϊµπολίστρια και έχει αγωνιστεί στην Α1 Κατηγορία µε τον Ηρακλή. Οσοι είχαν παρευρεθεί στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης όταν η Κατερίνα Νοτοπούλου παρέδωσε στην Ελευθερία Χατζηγεωργίου είχαν εντυπωσιαστεί από την παρουσία της Πηνελόπης Αντωνίου, που στεκόταν στο πίσω µέρος της εκδήλωσης. Με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, είναι πολιτικός µηχανικός και εργάζεται στις κτιριακές υποδοµές, ενώ έχει ασχοληθεί και αυτή µε το βόλεϊ. Κατεβαίνει µε τον συνδυασµό «Μαζί» της Κατερίνας Νοτοπούλου

Εντυπωσιακή και η Ιωάννα Μάρκου, που έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήµες και εργάζεται ως διευθύνουσα σύµβουλος σε εταιρεία ανακύκλωσης. Παλιότερα είχε βγάλει τα προς το ζην εργαζόµενη ως d.j. και µοντέλο, ενώ συµµετείχε σε οµάδα χορού. Μάλιστα, στα χόµπι της περιλαµβάνονται η µουσική, η συγγραφή ποιηµάτων καθώς και στίχων τραγουδιών. Είναι υποψήφια µε τον συνδυασµό «Συνέργεια, πρώτα η πόλη µας» του Χάρη Αηδονόπουλου.

MODELING

Μοντέλο υπήρξε και η Αιµιλία Σαββάτη, που γεννήθηκε, µεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Η υποψήφια µε τον συνδυασµό «Θεσσαλονίκη θετικά» του Μάκη Κυριζίδη έχει ασχοληθεί µε το modeling και έχει πάρει µέρος σε µεγάλες επιδείξεις µόδας, ενώ έχει πραγµατοποιήσει αρκετές φωτογραφήσεις. Εχει τελειώσει το Οικονοµικό Τµήµα της Νοµικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται στο οικονοµικό τµήµα επιχείρησης.

Η Κατερίνα Σταµούλη, που κατεβαίνει µε τον συνδυασµό «Θεσσαλονίκη – Υπεύθυνα» του Νίκου Ταχιάου, είναι µέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.∆. και πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου ΑΜΕΑ «Σωτήρ». Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονοµικών από το ΑΠΘ και µεταπτυχιακού στην Επικοινωνία. Εργάζεται ως τραπεζική υπάλληλος, ενώ έχει έντονη κοινωνική δράση στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η ∆ήµητρα Χαριτίδου, που είναι υποψήφια µε τον συνδυασµό «Η Θεσσαλονίκη είναι το µέλλον» του Γιώργου Ορφανού, γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Εχει αγωνιστεί ως αθλήτρια βόλεϊ, ενώ έχει ασχοληθεί και µε τη διαιτησία.

Αντίστοιχα, η Ναταλία Σλιάρα γεννήθηκε στην Καστοριά, αλλά σπούδασε στο Τµήµα ∆ηµοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του ΑΠΘ. Εζησε και δούλεψε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της στη Θεσσαλονίκη. Στην επαγγελµατική της καριέρα, ακολούθησε την αθλητική δηµοσιογραφία και ασχολήθηκε µε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ενώ υπήρξε και ραδιοφωνική παραγωγός.

Εργάστηκε ακόµα στον κλάδο της αεροπλοΐας, διδάσκει λάτιν χορούς και άλλα προγράµµατα γυµναστικής, ενώ έζησε αρκετά χρόνια στο εξωτερικό. Σε αυτές τις εκλογές είναι υποψήφια µε τον συνδυασµό «ΠΟΛΗχρωµη Θεσσαλονίκη» του Σπύρου Βούγια.

Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Κάλπη19» που κυκλοφορεί με την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ