Σα. Απρ 20th, 2024

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Τάσου Μαυρίδη

Αγιασμός και εγκαίνια στο Εκλογικό Κέντρο της παράταξης, στη Λυκόβρυση πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου.

Το Εκλογικό Κέντρο βρίσκεται στην Πλατεία Λυκόβρυσης, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα 1 και θα λειτουργεί καθημερινά, μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης Τάσος Μαυρίδης, που υποδέχθηκε πλήθος συμπολιτών από τη Λυκόβρυση δήλωσε σχετικά:

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μάϊου. Έχουμε παρουσιάσει το έργο μας καθώς και το σχέδιο δράσης για την επόμενη ημέρα στον Δήμο, τόσο στην εκδήλωση μας στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, όσο και στο έντυπο που υπάρχει στα εκλογικά μας κέντρα, καθώς και στην ιστοσελίδα της παράταξής μας. Εμείς, όπως και στις προηγούμενες εκλογές, παρουσιάζουμε ένα απολύτως ρεαλιστικό πρόγραμμα, σε αντίθεση με κάποιους αντιπάλους μας που πλειοδοτούν σε υποσχέσεις είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω αμνησίας».

Ο κ. Μαυρίδης συνέχισε αναφερόμενος στους υποψηφίους της παράταξης: «Παρουσιάζουμε επίσης τους ανθρώπους που θα υλοποιήσουν το σχέδιο μας: μια πολύ ισχυρή ομάδα για την επόμενη θητεία 2019-2023. Τους ευχαριστώ θερμά όλους, παλαιούς και νέους, που θα δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί, προκειμένου να οικοδομήσουμε έναν Δήμο- Πρότυπο στην ‘Πόλη της Ζωής Μας’! Και για αυτό ζητάμε τη θετική ψήφο των πολιτών!».

Για τις 15 Μαΐου στις 18:30 είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της «Πόλης της Ζωής μας» στην Πεύκη, που βρίσκεται στη συμβολή της Χρυσοστόμου Σμύρνης με τη Λεωφόρο Ειρήνης.