Πε. Απρ 25th, 2024

Αέρας νίκης Αθανασίου για τον δήμο Σουλίου

Με αέρα νίκης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού «1 Μέλλον Ανάπτυξης και Ελπίδας» του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου Νίκου Αθανασίου την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο ίδιος, με σαφές προβάδισμα στην «κούρσα» για τις εκλογές του Μαΐου, τόνισε ότι «αποτελεί για μένα προσωπικό στοίχημα για την επίλυση των προβλημάτων, τη βελτίωση της καθημερινότητας, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, την ανάδειξη ενός νέου μοντέλου άσκησης αυτοδιοικητικής εξουσίας, που θα βασίζεται στις αρχές της Ενότητας, της Συνεργασίας και της Αποφασιστικότητας».

«Υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση και γνωρίζω καλά τις ανάγκες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας, του Δήμου Σουλίου», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πως «όλα αυτά τα χρόνια είχα την ευκαιρία να αναπτύξω μαζί σας μια σχέση προσωπική, μια σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, μα πάνω απ’ όλα στην ειλικρίνεια. Πάντοτε είχα ως αρχή και βασικό στόχο το καλό του Δήμου μας, το κοινό καλό. Είχα, όμως, και την ευκαιρία να αποκτήσω την κατάλληλη εμπειρία, ώστε να είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τα προβλήματα του τόπου μας».

Ο Νίκος Αθανασίου απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης προς όλους, τονίζοντας πως «απευθυνόμαστε στους πολίτες που αποτελούν τη ζωντανή ιστορία του τόπου μας, απευθυνόμαστε στους νέους που ενσαρκώνουν την ελπίδα και την αισιοδοξία, απευθυνόμαστε στους πολίτες που μας ενώνουν οι αναμνήσεις, τα όνειρα και οι προσδοκίες μας, απευθυνόμαστε στους πολίτες που πιστεύουν στο Μέλλον και στην προοπτική για την επόμενη μέρα του Δήμου μας, σε μια προσπάθεια ισόρροπης ανάπτυξης σε όλη την επικράτειά του».

α ονόματα των υποψηφίων που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση είναι για τη Δημοτική Ενότητα Αχέροντα οι Β. Γαλάνη, Σ. Κωσταράς, Ρ. Λιάμα, Μ. Μπίλλας, Μ. Παλάντζα, Β. Τσουγγάρης, Β. Φούντας και Αλ. Χρήστου. Για τη Δημοτική Ενότητα Παραμυθιάς οι Δ. Αναστασόπουλος, Π. Ανδρέου, Χρ. Βακαλόπουλος, Β. Γιάγκα, Δ. Γκόγκος, Γ. Δρίμτζιας, Θ. Καρράς, Ν. Κάτσιος του Αηδόνη, Α. Κώτση-Μάστορα, Μ. Λαμπρούσης, Κ. Λάππα-Τσίπη, Δ. Μούση, Δ. Ντόκος, Γ. Ντάγκας, Ν. Παππάς, Π. Πέτσιου, Φ. Ρίζου-Γκόγκα, Κ. Στεφάνου, Σ. Τζώρτζη, Π. ΤσεκούραΜητσάκου, Χ. Φάτσιος και Β. Χρήστου. Τέλος, για τη Δημοτική Ενότητα Σουλίου ο Σπ. Τσίπης