Πα. Ιούλ 19th, 2024

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ραχήλ Μακρή δηλώνει παγκόσμιος εφευρέτης

Η Ραχήλ Μακρή είναι υποψήφια δήμαρχος Παλλήνης-Ανθούσα -Γέρακα στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές. Σήμερα η Ραχήλ Μακρή ανακοίνωσε ακόμη έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού της, ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις με το βιογραφικό του.

Ο νέος της υποψήφιος είναι ο Άγγελος Διαμαντουλάκος, ο οποίος πήρε πτυχίο σκηνοθεσίας στα 16 του και είναι εμπνευστής εφαρμογής η οποία υπόσχεται να προσφέρει νέες-επαναστατικές δυνατότητες στον τηλεθεατή. Όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι αναφέρεται, τόσο στην κάρτα του όσο και από την ίδια την Ραχήλ Μακρή ως «ο Εφευρέτης της διαδικτυακής τηλεόρασης παγκοσμίως».

Ο εν λόγω σκηνοθέτης και σεναριογράφος, καταγράφεται και στην Wikipedia ως ο πρώτος άνθρωπος που δημιούργησε την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση το 2004, με φουλ πρόγραμμα και διαδικτυακές παραγωγές. «Το όραμα της Ραχήλ Μακρή για την περιοχή της Παλλήνης, στην οποία μεγάλωσα, ζω και αγαπώ, ήταν αρκετό για να σταθώ σύμμαχος στο πλευρό της και να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την υλοποίηση του. Η Παλλήνη μας έχει ανάγκη και δεν μπορώ να το αγνοήσω» αναφέρει ο ίδιος.

Το βιογραφικό του

«O Άγγελος Διαμαντουλάκης είναι σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Το 2003 ίδρυσε την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση παγκοσμίως και του έχει δοθεί διεθνώς το προσωνύμιο «πατέρας της internet tv». Έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, σενάριο, τηλεοπτική παραγωγή και ΜΜΕ».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Νέα Κρήτη, έλεγε χαρακτηριστικά:

«Αν και έχει περάσει στον κόσμο ότι η πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση ξεκίνησε το 2005, το Tvonline ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2003. Ξεκίνησε ως αντίδραση καθώς δεν μπορούσα με τίποτα να βρω εργασία σε έναν τηλεοπτικό σταθμό. Οι πόρτες ήταν κλειστές όχι επειδή δεν είχα τις γνώσεις και τα προσόντα αλλά επειδή δεν είχα γνωριμίες για να «σπρώξουν» το βιογραφικό μου. Μη ξεχνάμε ότι αποφοίτησα ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης στα 17 μου χρόνια, κάτι που έγινε αναφορά σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας με ως παιδί θαύμα κλπ.

Έτσι κι ενώ απογοητεύτηκα από τις κλειστές πόρτες των καναλιών είπα στον εαυτό μου «Θα φτιάξω το δικό μου κανάλι».Το εγχείρημα ήταν δύσκολο καθώς εκείνη την εποχή το διαδίκτυο δεν είχε την κίνηση που έχει σήμερα με αποτέλεσμα να μην υπάρξει καθόλου στήριξη από χορηγίες, επενδυτές κλπ. Παρόλα αυτά το Tvonline βγήκε στον αέρα γράφοντας ιστορία και βαφτίζοντας την Ελλάδα ως Γενέτειρα της διαδικτυακής τηλεόρασης».