Πε. Μάι 2nd, 2024

Το μεγάλο… μπλέξιμο στον δήμο Σπάρτης ενόψει δημοτικών εκλογών

Εξαιρετικά μπλεγμένα εμφανίζονται τα πράγματα στη Σπάρτη μετά την ανακοίνωση υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Πέτρου Δούκα με τον συνδυασμό του αποσυρθέντος Γρηγόρη Αποστολάκου.

Την ώρα που ο «γαλάζιος» πρώην δήμαρχος Σταύρος Αργειτάκος δεν έχει στήριξη από τη Ν.Δ. και ρεύμα, παρόλο που ανακοίνωσε τη συμπόρευσή του με τον Χρήστο Αλεξάκο, ο Πέτρος Δούκας συγκεντρώνει αμφιλεγόμενες γνώμες.

Η πλειονότητα όσων τον κατακρίνουν στέκονται στο γεγονός ότι πριν από τρεις μήνες είχε αρνηθεί να είναι υποψήφιος στον δήμο 3Β στην Αθήνα (Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης) με τη δικαιολογία ότι δεν θα τον άφηναν ανειλημμένες υποχρεώσεις να είναι τυπικός στα καθήκοντά του, με τις αναφορές αυτές όμως να έχουν… εξαφανιστεί στην περίπτωση της Σπάρτης.

Οι ίδιοι προσθέτουν ότι η πόλη δεν έχει ανάγκη από «μεσσίες». Και όλα αυτά τη στιγμή που ο νυν δήμαρχος, Βαγγέλης Βαλιώτης, που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αποδυναμωμένος και ο Ηλίας Κανελλάκης, που θεωρούνταν σίγουρος υποψήφιος με τη στήριξη Τατούλη, προτίμησε την ασφάλεια της υποψηφιότητας στην Περιφέρεια.