Πα. Απρ 19th, 2024

Συμβαίνουν και τέτοια: Έγινε με το «στανιό» υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων ανακοίνωσε η δημοτική παράταξη «Μπροστά ο άνθρωπος, ψηλά ο τόπος!» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος.

Ωστόσο, συνέβη κάτι, που δεν συνηθίζεται στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ανάμεσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν, ήταν και αυτό του Σάκη Παππά, ο οποίος, λίγο αργότερα με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, εξηγεί ότι όντως συναντήθηκε με τον Ευθύμη Φωτόπουλο, αλλά ουδέποτε έδωσε τη συγκατάθεσή του για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι σήμερα το μεσημέρι μετά από συνάντηση που είχα με τον δήμαρχο Ευθύμιο Φωτόπουλο μου είπε ότι προτίθεται να ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του για τις εκλογές του Μαΐου και μου έκανε γνωστό ότι θα ανακοινώσει και το δικό μου όνομα ως υποψήφιο με τον συνδυασμό του.

Του είπα ότι δεν έχω αποφασίσει ακόμη με ποιον συνδυασμό θα συμμετέχω στις εκλογές και ότι θα του απαντήσω την Παρασκευή. Χωρίς τη συναίνεσή μου ανακοίνωσε τα ονόματα του συνδυασμού έχοντας και το δικό μου όνομα.

Διαψεύδω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «Μπροστά ο άνθρωπος, ψηλά ο τόπος» και θα σας ανακοινώσω τις προσεχείς ημέρες με ποιον συνδυασμό θα θέσω υποψηφιότητα».