Πε. Απρ 25th, 2024

«Κεντροαριστερή» δυναμική για τον Κώστα Τζιούμη στον δήμο Τρίπολης

Ο δήμος Τρίπολης τα τελευταία χρόνια ανήκει στην Κεντροαριστερά, όποτε τα βλέμματα πέφτουν στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαϊου, το Κίνημα Αλλαγής δεν έχει δώσει χρίσμα, αφού υπάρχει πολυδιάσπαση μεταξύ τεσσάρων υποψηφίων.

Στον νυν δήμαρχο, Δημήτρη Παυλή, που τον στηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, στον Κώστα Τζιούμη, στον Νίκο Τσαμούλο, και στον Δημήτρη Βόσνο.

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, το ξεκάθαρο προβάδισμα στο λεγόμενο κεντροαριστερό χώρο φαίνεται να παίρνει ο καρδιολόγος Κώστας Τζιούμης, ο οποίος συσπειρώνει γύρω του αρκετά στελέχη, μέλη και φίλους της οργανωμένης βάσης του Κινήματος Αλλαγής ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι καταρτίζει ήδη ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που εκφράζει κόσμο, πολύ πέραν της παράταξης από την οποία προέρχεται.

Ο συνδυασμός του μάλιστα δείχνει να αγκαλιάζεται από ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις ενώ, το ψηφοδέλτιο του απαρτίζεται από παλαιά και έμπειρα μέλη αλλά και από νέα και δυναμικά

Για τους καλά γνωρίζοντες τα τοπικά, η δυναμική  που αναπτύσσει καθημερινά φαίνεται ότι θα του εξασφαλίσουν με άνεση το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο των εκλογών.