Πε. Απρ 18th, 2024

Mε δυναμική εν όψει των εκλογών o υποψήφιος δήμαρχος Βιάννου Μπάμπης Κονδυλάκης

O μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κερατοκάμπου «Η Βίγλα», Μπάμπης Κονδυλάκης, ανακοίνωσε πριν από δέκα ημέρες την υποψηφιότητά του για τον θώκο του δημάρχου Βιάννου.

Ο Κονδυλάκης διαδέχθηκε στην αρχηγία της παράταξης «Ανεμος Ελπίδας» τον γιατρό Αλέξανδρο Γρυλιωνάκη, ύστερα από διεργασίες ανάμεσα στα μέλη της παράταξης. Πρόκειται για έναν νέο και δυναμικό άνθρωπο, που γνωρίζει όσο λίγοι τα πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος που διεκδικεί.

Το βασικό γνώρισμα της συγκεκριμένης υποψηφιότητας έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν κρύβεται πίσω από χρίσματα, κόμματα και πολιτικές παρασυναγωγές. Απεναντίας, αυτό που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια, ασχολούμενος με τα κοινά, είναι ότι εκείνο που βάζει σε προτεραιότητα είναι οι συντοπίτες του και η επίλυση των προβλημάτων τους.

Ο Μπάμπης Κονδυλάκης είναι η τρίτη υποψηφιότητα που έχει ανακοινωθεί επίσημα για τον Δήμο Βιάννου, μετά τους Μηνά Σταυρακάκη και Μανώλη Αναστασάκη. Μάλιστα, η είσοδος στο τερέν του νεαρού Βιαννίτη ανακατεύει για τα καλά την τράπουλα, αλλάζοντας άρδην τους μέχρι τώρα συσχετισμούς δυνάμεων. Από την πρώτη στιγμή υπέρ της υποψηφιότητας Κονδυλάκη τάχθηκε μέσα από τα socialmedia και ο «δικός» μας, Μιχάλης Αγαπάκης, που φιλοδοξεί κάποια στιγμή να γίνει δήμαρχος Βιάννου