Έκτακτα μέτρα λαμβάνει ο Δήμος Αθηναίων ενόψει του επερχόμενου πολικού ψύχους και θέτει από σήμερα, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 15:00 και για όσο διάστημα χρειαστεί, κρίσιμες υπηρεσίες του σε 24ωρη λειτουργία.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένεται «κατακόρυφη» πτώση της θερμοκρασίας.
Αν κάποιος εντοπίσει συμπολίτη μας που διαμένει στον δρόμο, μπορεί να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), 210-5246515/6 (εσωτ. 0), παρέχοντας πληροφορίες με την ακριβή τοποθεσία, ώστε οι ομάδες street work να επέμβουν άμεσα.
Αναφορές για σημεία, όπου βρίσκονται άστεγοι μπορούν να γίνονται και στον τετραψήφιο αριθμό 1595 (χρέωση ανάλογα με τον πάροχο).
Με σαφές θεσμικό και πολιτικό στίγμα αναμένεται να δώσει το «παρών» στη φετινή 90ή Διεθνή…
Έχασε την αδερφή του από ανακοπή, την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.
Ο Περιφερειάρχης άνοιξε τον φάκελο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δρομολογούνται στην περιοχή.
Eπένδυση 6 εκατ. ευρώ για έναν σύγχρονο, προσβάσιμο, πράσινο και λειτουργικό δημόσιο χώρο.
Έργα και δράσεις συνολικού ύψους 2,3 δισ. ευρώ.
Ένα ακίνητο της σιδηροδρομικής περιουσίας αποκτά νέα ζωή, συνδέοντας την αξιοποίησή του με τον πολιτισμό…