Στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος χθες έκανε ανάρτηση εκφράζοντας το παράπονό του αλλά και τον θυμό του που τα πάρκα τσέπης έχουν εγκαταλειφθεί, απάντησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Συγκεκριμένα, ο Χάρης Δούκας με βίντεο που ανάρτησε στα social media αναφέρει ότι «τα πάρκα της Αθήνας δεν θα είναι περιορισμένου πρασίνου, αλλά χώροι πρασίνου».
Παράλληλα, σημείωσε ότι ο πρώην δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης «θα έχει πολλούς λόγους να θυμώνει το επόμενο διάστημα».
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, εξέφρασε χθες τον θυμό του για την εγκατάλειψη των pocket parks από τον Δήμο Αθηναίων, με μια ανάρτησή του στο Instagram.
«Είμαστε άξιοι της μοίρας μας, κάνουμε κάτι και δεν μπορούμε να το συντηρήσουμε», επισήμανε ο κ. Μπακογιάννης, τονίζοντας την αξία των πάρκων για τις γειτονιές.
«Σήμερα θύμωσα πολύ στη θέα της εγκατάλειψης και της κατάντιας ενός από τα πάρκα τσέπης που δημιουργήσαμε. Απλώς δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας».
Παράλληλα, σήμερα η παράταξη «Αθήνα Ψηλά» έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με τους θανάτους και τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο Αδέσποτων του Δήμου Αθηναίων.
Στα νέα ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα για την Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα το…
Σειρά επαφών, τόσο με δημάρχους, όσο και με εκπροσώπους της στρατιωτικής διοίκησης των ακριτικών περιοχών…
Συνέντευξη τύπου του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτα στην Αθήνα.
Νέα σελίδα ανάπτυξης για τους Δήμους Κορινθίων και Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με…
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), με αντικείμενο την επέκταση της…
Δημήτρης Πτωχός: «Η προετοιμασία και η συνεννόηση μετατρέπουν τη συνεργασία σε αποτέλεσμα».