Ο Δήμος Αθηναίων δίνει για ακόμη μια φορά την δυνατότητα σε καπνιστές και καπνίστριες, κάθε ηλικίας, να λάβουν εξειδικευμένη υποστήριξη για τη διακοπή του καπνίσματος καθώς τα προγράμματα «Ιατρεία Διακοπής Καπνίσματος» συνεχίζονται, σε συνέχεια του προηγούμενου επιτυχημένου κύκλου.
Οι συνεδρίες στα Δημοτικά Ιατρεία, ξεκινούν από τις 20 Νοεμβρίου 2024, για να προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια με μηδενικό κόστος, σε όσους θέλουν να κάνουν αυτό το σημαντικό βήμα για την υγεία τους.
Αυτή τη φορά, ο σχεδιασμός του προγράμματος, προβλέπει εποπτεία από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πνευμονολογίας Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α, κ. Κατσαούνου Παρασκευή.
Συμπληρωματικά, εφόσον κριθεί απαραίτητο, θα προσφέρεται δωρεάν φαρμακευτική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της διακοπής σε όσους συμμετέχοντες το χρειάζονται.
Υπενθυμίζεται ότι οι αιτούντες μπορούν να είναι κάτοικοι οποιασδήποτε περιοχής του Δήμου Αθηναίων.
Η προγραμματισμένη λειτουργία των Ιατρείων γίνεται κάθε Τετάρτη στον χώρο του 5ου Δημοτικού Ιατρείου (Σαρανταπόρου 4, Άνω Πατήσια).
5ο Δημοτικό Ιατρείο – Άνω Πατήσια
Διεύθυνση: Σαρανταπόρου 4
Ώρες: 08:00 έως 15:00
Τηλέφωνο: 210 2015510-11 (εσωτερικό 119, 123)
Παράταση για τρίτη συνεχόμενη φορά πήρε το έργο της δημιουργίας αποχετευτικού δικτύου στους παραλίμνιους οικισμούς…
Δεκάδες είναι πλέον τα περιστατικά, όπου κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου εισβάλουν σε σχολεία του…
Τις δράσεις του με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα συνεχίζει ο δήμος Αιγάλεω που προσφέρει και την…
Αφιερωμένη στις δεκαετίες των ’80s και ’90s είναι η μουσική βραδιά που διοργανώνει ο δήμος…
Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» –…
Για πρώτη φορά, «Το Τραπέζι της Αγοράς» κάτω από το νέο βιοκλιματικό στέγαστρο της ιστορικής…