Χωρίς τις απαραίτητες άδειες από την Τροχαία και τον Δήμο Αθηναίων για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οδηγών, καθώς και χωρίς τις απαιτούμενες περιφράξεις και επισημάνσεις για την ασφάλεια των πεζών, εκτελούνται έργα του Φυσικού Αερίου στην οδό Ηρακλειδών στο Θησείο.
Τις παρατυπίες εντόπισε σήμερα κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αθηναίων, που βρέθηκε στο σημείο μαζί με τον Αντιδήμαρχο Υποδομών, Ανδρέα Γραμματικογιάννη, μετά από διαμαρτυρίες των κατοίκων. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκαν σοβαρές ελλείψεις σε μέτρα ασφαλείας, που επηρεάζουν την οδική κυκλοφορία και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια πεζών και οδηγών.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία και εκπρόσωποι του Δήμου μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, όπου ο Δήμος Αθηναίων υπέβαλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Ποινικό Κώδικα.
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…