Πε. Απρ 25th, 2024

Γιάννης Κουτσιούμπης: Μια δυναμική υποψηφιότητα στον δήμο Τρίπολης

Με ιδιαίτερη δυναμική ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Κουτσιούμπης

Μια έδρα στο δημοτικό συμβούλιο της Τρίπολης, διεκδικεί ο Μηχανολόγος Μηχανικός, Ιωάννης Κουτσιούμπης, στο πλευρό του Δημήτρη Παυλή και του συνδυασμού του «Τρίπολη, πρωτεύουσα του Μοριά».

Ο ίδιος έχει μεγαλώσει και συνεχίζει να κατοικεί και να εργάζεται στην Τρίπολη, και αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Παυλή, να συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με στόχο να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του στην ανάκαμψη της πόλης.

Ο Δημήτρης Παυλής έχει κάνει ξεκάθαρη την πρόθεσή του να φέρει την ανανέωση στον δήμο βγάζοντας νέα πρόσωπα στην πρώτη γραμμή.

Ο Ιωάννης Κουτσιούμπης μπορεί να διεκδικεί για πρώτη φορά την ψήφο των δημοτών ωστόσο με πολύ όρεξη και διάθεση προσφοράς δηλώνει διατεθειμένος να προσφέρει με όλες της τις δυνάμεις του για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των κατοίκων.

Βασικός στόχος του είναι να εκπροσωπήσει τους νέους ανθρώπους στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης καθώς γνωρίζει καλά όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι.