Την επιστροφή των αδειών ικανότητας οδήγησης, πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, που έχουν αφαιρεθεί από τη Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, ανακοινώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις μετακινήσεις του, ενόψει των εορτών του Πάσχα 2025, ο δήμος Θεσσαλονίκης επιστρέφει πινακίδες, άδειες οδήγησης και άδειες κυκλοφορίας από αύριο, Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου, έως τη Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου.
Για την επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας και των αδειών ικανότητας οδήγησης, θα τηρηθεί η διαδικασία καταβολής του διοικητικού προστίμου. Η επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται τις εργάσιμες ημέρες από M. Τρίτη ως M. Πέμπτη και ώρες 08:00 με 14:00.
Η Περιφέρεια Αττικής παρουσιάζει τη Δήμητρα Γαλάνη στο πλαίσιο του Attica Roots Festival, μιας μεγάλης…
Η Περιφέρεια Αττικής παρουσιάζει τους Mode Plagal στο πλαίσιο του ATTICA ROOTS FESTIVAL, μιας μεγάλης…
Ο Χάρης Δούκας αποκαλύπτει σε ποια φάση βρίσκεται το γήπεδο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.
Συνεχίζεται η αποξήλωση παράνομων εγκαταστάσεων αποχέτευσης που καταλήγουν στη θάλασσα.
Υπάρχει κοινή βούληση για μια οργανωμένη, επιστημονικά τεκμηριωμένη και θεσμικά κατοχυρωμένη πορεία προς την UNESCO.
Εθελοντές ψυχολόγοι της Ανοιχτής Αγκαλιάς προσφέρουν ατομικές συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης.