«Η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να μένει σιωπηλή όταν πλήττονται οι θεσμοί» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, μιλώντας για τον Εκρέμ Ιμάμογλου, τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης που διώκεται δικαστικά, στην εκπομπή «Αταίριαστοι».
«Οφείλω να σας πω ότι ήταν ένας άνθρωπος ανοιχτός στη συνεργασία, πέρα από τις πολιτικές….», είπε για τον Ιμάμογλου αρχικά.
Ο Στέλιος Αγγελούδης, κατά την διάρκεια της σημερινής ομιλίας του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις δύο συναντήσεις που είχανε οι δυό τους το προηγούμενο διάστημα, αλλά και στις πρόσφατες εργασίες της Συνόδου του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων B40 στη Σόφια, όπου ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε εισηγηθεί – και υιοθετήθηκε ομόφωνα – ψήφισμα για την ανάγκη προστασίας της αυτοτέλειας της Αυτοδιοίκησης και των δημοκρατικών θεσμών.
Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…
1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…
Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…
Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…