Πα. Απρ 26th, 2024

Δήμος Πατρέων: Το επιτελείο Κατσιφάρα πίσω από το «προξενιό» Παπαδημάτου – Πελετίδη

Εξελίξεις με σοβαρά απόνερα σημειώνονται στην Πάτρα λόγω του πρέσινγκ που δέχεται ο δήμαρχος από τους αντιπάλους του που σημειώνουν σημαντική άνοδο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνάντηση που στήθηκε στο δημαρχείο μεταξύ του δεξιού υποψηφίου, Ν. Παπαδημάτου , και του κομμουνιστή δημάρχου, Κ. Πελετίδη και η φωτογραφία με τους δυο τους χαμογελαστούς και αγκαλιασμένους, που «άναψε φωτιές» στα social media.

Δεν είναι όμως μόνο τα ανησυχητικά ποσοστά, που διαρρέουν πως οδηγούν σε τέτοια απονενοημένα διαβήματα, διώχνουν ακόμη περισσότερο κόσμο από τον συνδυασμό Παπαδημάτου και προκαλούν και κάποιους παλιούς κομμουνιστές, που παθαίνουν αλλεργία με το «προξενιό».

Πίσω από όλα αυτά οι κακές γλώσσες λένε ότι βρίσκεται το επιτελείο του υποψήφιου περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, που, βλέποντας ότι κινδυνεύει και έχοντας χάσει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στη βάση μετά τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπόσχεται ό,τι να ’ναι, με στόχο τα ανταλλάγματα στον β’ γύρο από το ΚΚΕ και μια μερίδα της Ν.Δ. που υπονομεύει τον Ν. Φαρμάκη.

Η πρώτη του κίνηση φάνηκε από την υποψηφιότητα της περιφερειακής συμβούλου και «κολλητής» του Κατσιφάρα, Τ. Τογιοπούλου, με το ψηφοδέλτιο του Πελετίδη του ΚΚΕ. Η δεύτερη βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά μια μερίδα της ΝΟΔΕ που υποστηρίζει Παπαδημάτο και μιας και βλέπει τα ποσοστά του να πέφτουν, ψάχνει αποκούμπι στον Κατσιφάρα, που «ψήνει» και συνεργασίες με τον «κόκκινο» υποψήφιο. Αποτέλεσμα; Να βρίσκονται στα κεραμίδια τα επιτελεία του Φαρμάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζει τον Κατσιφάρα.