Σα. Απρ 20th, 2024

Δυνατό «χαρτί» για το συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά» ο 31χρονος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αχαϊας

Ακόμα μια νέα δυναμική υποψηφιότητα έρχεται για τον συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά!», με επικεφαλής τον σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Ο λόγος για τον 31χρονο Γραμματέα της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Νίκο Μοίραλη, που προέρχεται από το χώρο της σπουδάζουσας.

Ο Νίκος Μοίραλης είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ως πτυχιούχος οικονομολόγος εκλέχθηκε μέλος της συνέλευσης αντιπροσώπων της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Γενικός Γραμματέας του περιφερειακού τμήματος Δυτικής Ελλάδος.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο εστίασης κι είναι συνιδιοκτήτης του καταστήματος «Σουρωτήρι» στο κέντρο της πόλης μας στην οδό Κολοκοτρώνη.

Όπως αναφέρει «ο κυρίαρχος λόγος που αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτή τη προσπάθεια είναι το γεγονός ότι πείστηκα για το εγχείρημα της αναβάθμισης της πόλης μας σε πραγματική ΠΡΩΤΕΟΥΣΑ ξανά. Άνθρωποι με διαφορετικές καταβολές αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις κομματικές τους αναφορές και βάζουν ως πρωταρχικό κριτήριο την αγάπη τους για τη Πάτρα».

«Μαζί θα αλλάξουμε τη πόλη μας και θα δώσουμε τη μάχη στη πρώτη γραμμή του αγώνα ώστε όλοι οι νέοι της πόλης μας να μπορούν να εργάζονται και να επιχειρούν στη Πάτρα κι όχι να αναγκάζονται να μεταναστεύουν σε άλλες πολιτείες», τονίζει σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook