Κυ. Απρ 14th, 2024

Το «Πράσινο Κίνημα» στηρίζει Κώστα Στέφα στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Στη στήριξη του Ανεξάρτητου Δημοτικού υπερκομματικού συνδυασμού «ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ» στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Στέφα, προχωρά το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, πάντα στην κουλτούρα των συνεργασιών, με απώτερο στόχο τη βιώσιμη ευημερία των τοπικών κοινωνιών.

Την απόφαση, έλαβε το Πράσινο Κίνημα, καθώς διαπιστώθηκε σύγκλιση προγραμματικών θέσεων και βασικών αρχών σε ζητούμενα όπως: Αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, διαχείριση απορριμμάτων – ανταποδοτική ανακύκλωση, νέες τεχνολογίες – έξυπνες πόλεις, κοινωνική πολιτική κ.ά. Καθοριστικός παράγοντας για τη στήριξη του Κώστα Στέφα, από το Πράσινο Κίνημα, είναι το όραμά του για την αξιοποίηση του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού, με όρους που θα διασφαλίζουν τις όμορες τοπικές κοινωνίες και με γνώμονα την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής γενικότερα.

Η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου δήλωσε τα εξής: «Καλωσορίζουμε τον υποψήφιο Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Κώστα Στέφα και τον Συνδυασμό ΞΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, του οποίου είναι επικεφαλής, στη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια που υποστηρίζει το Πράσινο Κίνημα. Η πρότασή του για τα αντισταθμιστικά οφέλη από την επένδυση του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού, προς όφελος των δημοτών της περιοχής, είναι ο βασικότερος λόγος για αυτή τη στήριξή μας».