Για τα κρίσιμα ζητήματα της Προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και την πολιτική προστασία μιλούν στο e-ota.gr δήμαρχοι που συμμετέχουν στην Περιβαλλοντική Έκθεση Attica Green EXPO.
Οι Δήμαρχοι αναπτύσσουν τις πρακτικές που εφαρμόζουν ώστε να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες για τους δημότες των περιοχών τους.=
Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «είναι απίστευτα εύστοχο κάθε βασικό θέμα του panel και το κυριότερο, αυτό το οποίο θα πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι κάθε ανάγκη ενίσχυσης αυτών των πολιτικών είναι γιατί πλέον είναι μια νέα πραγματικότητα στη ζωή μας η κλιματική κρίση και τα νέα δεδομένα».
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, μιλάει στον Γιώργο Λαιμό και το e-ota.gr, και στέλνει το μήνυμα ότι «η ανακύκλωση και η προστασία του περιβάλλοντος είναι δράσεις στις οποίες πρέπει να συμμετέχουμε».
«Ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι το πρώτο μήνυμα που στέλνουμε σήμερα», επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Γιάννης Ηλίας.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, μιλάει στον Γιώργο Πιερρό και τονίζει ότι «ο στόχος που έχουμε θέσει είναι η Ελλάδα του 2019 να μην έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του σήμερα , κατά αντιστοιχια η Ελλάδα του 2023 να μην έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2027, όπως η Ελλάδα του 2023 δεν είχε καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Αυτό έχουμε καταφέρει να το προτάξουμε ευρωπαϊκά, έχουμε φιλόδοξους στόχους».
Οι προκλήσεις στις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν οι φορείς της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης, καθώς και η…
Σε μάστιγα για την περιοχή τείνει να εξελιχθεί το φαινόμενο της πρόκλησης ζημιών και των…
Την παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να μπεί ένα τέλος στο χάος που επικρατεί καθημερινά…
Τους δρόμους της πόλης από τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που καταλάμβαναν πολύτιμο χώρο στάθμευσης και αποτελούσαν…
Σε νέες παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου στις Περιφερειακές Ενότητες Τρικάλων και Μαγνησίας…
Η επιχειρησιακή ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού και ειδικότερα των δυνάμεων Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας και…