ΔΗΜΟΙ

Δήμος Πειραιά: Ξεκινούν οι «Ημέρες Θάλασσας» με μεγάλο θαλασσινό πάρτι στο Πασαλιμάνι

Την Τρίτη 27 Μαΐου στις 20:00, στο Πασαλιμάνι, ξεκινούν οι «Ημέρες Θάλασσας 2025» – ο καθιερωμένος θεσμός του Δήμου Πειραιά που αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή εξωστρέφειας της πόλης.

Οι «ALCATRASH» ανεβαίνουν στη σκηνή, και με φόντο το μαγευτικό Πασαλιμάνι, υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη ζωντάνια, τραγούδι, μουσική και χορό. Ένα ξέφρενο sea party που θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε μια αξέχαστη γιορτή γεμάτη θετική ενέργεια και κέφι.

Το φεστιβάλ «Ημέρες Θάλασσας 2025» είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι πολιτισμού και διασκέδασης, με περισσότερες από 120 δωρεάν εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της πόλης, από τις 26 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου. Στο επίκεντρο, το πολυτιμότερο πλεονέκτημα του Πειραιά: η θάλασσά του.

Για τις «Ημέρες Θάλασσας 2025»

Οι Ημέρες Θάλασσας εφέτος και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια διοργανώνονται στο πλαίσιο της Πράξης «Τουριστική Προβολή Δήμου Πειραιά» του Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2021-2027» από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΥΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Τουρισμού του Δήμου Πειραιά.

Οι δράσεις χρηματοδοτούνται από τους πόρους του Προγράμματος «Αττική» 2021-2027 μέσω της Ο.Χ.Ε. του Δήμου Πειραιά. Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν.

Τελούν υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού, του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της European Maritime Day (E.M.D.).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2025, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο: www.imeresthalassas.gr.

Τελευταία άρθρα

Μετέωρα: Συνεχίζεται η αποκατάσταση ζημιών από την κακοκαιρία “Βoris”

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αντικατάσταση της στέγης στο Δημοτικό Σχολείο Ασπροκκλησιάς.

4 λεπτά ago

Σε πλήρη εξέλιξη οι αναπλάσεις στην Καλλιτεχνούπολη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα και οι παρεμβάσεις των τεχνικών συνεργείων του δήμου Ραφήνας-…

8 λεπτά ago

Επιχειρησιακό Σχέδιο για κοινόχρηστους χώρους στη Φυλή

Την ολοκλήρωση της Σύνταξης Επιχειρησιακού Σχεδίου για την Εξασφάλιση κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων, στο πλαίσιο…

18 λεπτά ago

Νέο αστικό πάρκο στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Το έργο έχει λάβει ήδη έγκριση για χρηματοδότηση, ύψους 1,5 εκ. ευρώ από Περιφερειακό Επιχειρησιακό…

48 λεπτά ago

Μετατροπή μονάδων επεξεργασίας απορριμμάτων σε Κεφαλονιά & Ζάκυνθο

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων οι Συμπληρωματικές Συμβάσεις.

16 ώρες ago

ΔΥΠΑ: Σε εφαρμογή από την 1η Μαΐου το νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Θα δώσει τη δυνατότητα διακοπών σε 300.000 δικαιούχους σε όλη τη χώρα.

17 ώρες ago