Λόγω των εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος στις Λεύκες, στα πλαίσια ολοκλήρωσης του έργου κατασκευής αποχετευτικού δικτύου από τη ΔΕΥΑΠ, θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της ημέρας διακοπές κυκλοφορίας στην περιφερειακή οδό, από την διασταύρωση εισόδου στον οικισμό μέχρι την έξοδο του χωριού, από αύριο Παρασκευή 23/05 και μέχρι την αποπεράτωση των εργασιών.
Καλούνται οι οδηγοί με κατεύθυνση από και προς την Τοπική Κοινότητα Μάρπησσας και την Τοπική Κοινότητα Αρχιλόχου να χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τον δρόμο της Νάουσας, στο ύψος του Χοιρόλακα και όχι την επαρχιακή οδό προς Λεύκες.
Επίσης, παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις ενδείξεις των πινακίδων και των φωτεινών εργοταξιακών σηματοδοτών στο σημείο του εργοταξίου και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.
Η ΔΕΥΑΠ ζητά την κατανόηση των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής για τις οχλήσεις που θα δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση των εργασιών.
Η Περιφέρεια Κρήτης υπήρξε από τους πρώτους φορείς της αυτοδιοίκησης που αγκάλιασαν τον θεσμό του…
Δ. Κουρέτας: Βασική μας στόχευση η πρόσβαση όλων σε σύγχρονες και τεχνολογικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας.
Μια τεράστια έκταση στο κέντρο της πόλης χωρίς όχληση, αφιερωμένη στην ίδια την κοινωνία.
Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, με επίκεντρο τη σύναψη…
Η καθημερινότητα του πολίτη στο επίκεντρο.
Η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια καθημερινή πράξη και μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον…