ΔΗΜΟΙ

Λάρισα: Νέο απορριμματοφόρο για τις Γωνιές Ανακύκλωσης

Στην προμήθεια ενός ακόμη απορριμματοφόρου οχήματος για τις ανάγκες των Γωνιών Ανακύκλωσης προχώρησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων, στο πλαίσιο του έργου «Δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης και Εξοπλισμού, Διαλογή στην Πηγή Δήμου Λαρισαίων (Υποέργο 3), που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση του προσωπικού, τεχνιτών και οδηγών, της Διεύθυνσης Αμαξοστασίου και της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στη συντήρηση και λειτουργία του νέου οχήματος, παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου, Δημήτρη Λεωνιδάκη. Το απορριμματοφόρο όχημα είναι τύπου πρέσας, χωρητικότητας 16m3, με προσαρμοσμένο επί της κιβωτάμαξας υδραυλικό ανυψωτικό μηχανισμό (παπαγαλάκι).

Να σημειωθεί ότι εντός του Ιουνίου αναμένεται να εκκινήσει η δημιουργία Γωνιών Ανακύκλωσης, σε εννέα σημεία στην πόλη της Λάρισας.

Τελευταία άρθρα

ATTICA ROOTS FESTIVAL: Ο Omar Faruk Tekbilek στο Ζάππειο για μια μοναδική μυσταγωγική συναυλία

Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…

19 λεπτά ago

Το πρόβλημα υγείας που δημοσιοποίησε η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου

Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…

26 λεπτά ago

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…

2 ώρες ago

O Δήμος Αθηναίων στέκεται ενεργά δίπλα στους κατοίκους της Κυψέλης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…

2 ώρες ago

Αναβάθμιση της Καραολή & Δημητρίου από τον Δήμο Πειραιά

Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

2 ώρες ago

To ιστορικό Ξενία Καλαμπάκας ξαναήρθε στο φως

Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.

3 ώρες ago