Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρίστο Δήμα είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος για σημαντικά θέματα που απασχολούν το Δήμο.
Στην ατζέντα βρέθηκαν η ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Ε-65 και οι άμεσες αποκαταστάσεις υποδομών μετά την κακοκαιρία Daniel.
Ο Δήμαρχος Μετεώρων, για ακόμα μία φορά, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, μεταφέροντας με τεκμηρίωση και αποφασιστικότητα τα αιτήματα των πολιτών.
– Με ξεκάθαρη στρατηγική και λόγο ουσίας, έθεσε στο επίκεντρο την ανάγκη για γρήγορη πρόοδο στα έργα που θα αλλάξουν το πρόσωπο της περιοχής.
– Ζήτησε χρονοδιάγραμμα, σταθερή παρακολούθηση και συντονισμένες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο.
Ο Υπουργός από την πλευρά του δεσμεύτηκε για προτεραιότητα στις ανάγκες της περιοχής και διαρκή συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων.
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…
Έκκληση στους δημότες να συμμετέχουν ενεργά στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, απευθύνει και…
Με μηνύσεις απαντά στα αλλεπάλληλα περιστατικά δολιοφθοράς που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα στην πλατεία Δημαρχείου…