ΔΗΜΟΙ

O Δήμος Αγράφων υιοθετήθηκε

Ο Δήμος Αγράφων, ο πιο γερασμένος δήμος της Ελλάδας, γίνεται το σημείο αναφοράς για μια μεγάλη προσπάθεια υποστήριξης και αναγέννησης.

Η Kidscom, leader στα παιδικά προϊόντα, και το γνωστό brand Joie, με στόχο την ενίσχυση των οικογενειών, ανακοίνωσαν την από κοινού υιοθεσία του δήμου με μια συμβολική και ταυτόχρονα ουσιαστική δράση: Κάθε νέα γέννηση στον Δήμο Αγράφων για το έτος 2025 θα συνοδεύεται πλέον από ένα ξεχωριστό πακέτο βρεφικών προϊόντων αξίας 1.000€, που περιλαμβάνει καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου και πορτ μπεμπέ – προσφορά της Kidscom και της εταιρείας βρεφικών Joie.

Με αυτήν την ενέργεια οι δύο εταιρείες επιδιώκουν να στηρίξουν έμπρακτα τις τοπικές οικογένειες, δίνοντας μήνυμα ζωής, ελπίδας και αναγέννησης σε μια περιοχή που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την αλληλεγγύη του κόσμου.

“Είναι τιμή μας να στηρίζουμε τις οικογένειες του Δήμου Αγράφων και να συμβάλλουμε στην προσπάθεια ανατροπής της δημογραφικής κατάστασης της περιοχής μας. Θεωρούμε πως κάθε παιδί είναι το μέλλον και η ελπίδα μιας πιο φωτεινής Ελλάδας”, δήλωσε εκπρόσωπος της Kidscom.
Η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει τη δύναμη της κοινωνικής υπευθυνότητας και αποδεικνύει ότι η συνεργασία μεταξύ ιδιωτικού τομέα και δημόσιου μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ζωής των πολιτών.

Τελευταία άρθρα

«Αγία Βαρβάρα, Αθήνα, Συμμαχία» και στην καθαριότητα

Με ένα απορριμματοφόρο ενισχύει τις υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Αγίας Βαρβάρας, ο δήμος Αθηναίων, προκειμένου…

7 λεπτά ago

Στην Αλεξανδρούπολη για τις υποδομές ο Γ. Βρούτσης

Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…

19 ώρες ago

Συνάντηση Κ. Μουτζούρη με αντιπροσωπεία από το Αλιαγά της Τουρκίας

Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…

22 ώρες ago

Επικοινωνία μέσω Post-it στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…

23 ώρες ago

Το πρώτο παγκάκι «διπλής όψης» στην Ελλάδα τοποθετήθηκε στον Άλιμο

Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…

23 ώρες ago

Μέτρα προστασίας από τη ζέστη λαμβάνουν οι δήμοι

Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…

24 ώρες ago