Συνάντηση για τα αντιπλημμυρικά έργα στο δήμο Αχαρνών
Η επιτάχυνση των έργων για την αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου Αχαρνών, που θεωρείται ώς μία από τις ευάλωτες περιοχές του Λεκανοπεδίου, μετά τις καταστροικές πυρκαγιές των τελευταίων ετών στην Πάρνηθα, απασχόλησε την συνάτηση του δημάρχου της πόλης Σπύρου Βρεττού με με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντηση τέθηκε επί τάπητος η εξέλιξη και η ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων στις Αχαρνές για τη διευθέτηση των ρεμάτων της Εσχατιάς και της Καναπίτσας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε το Υπουργείο κατάφερε να ξεπεράσει τις όποιες αντικειμενικές δυσκολίες που συνάντησε με τους αγωγούς της ΕΥΔΑΠ κατά τη διάρκεια των εργασιών στο ρέμα της Εσχατιάς, δυσκολίες που καθυστερούσαν και τα έργα επί της οδού Αγίου Διονυσίου.
Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε τη δημοτική Αρχή, δεδομένου ότι μετά και την τροποποίηση της μελέτης του Υπουργείου, το έργο πλέον προχωρά με γοργούς ρυθμούς και ήδη έχει ολοκληρωθεί το 90 τοις εκατό.
Μετά το πέρας του ο δρόμος θα ανακατασκευαστεί πλήρως και θα τεθεί στη διάθεση των συνδημοτών μας.
Όσον αφορά τις εργασίες στο ρέμα της Καναπίτσας η διεύθυνση μας ενημέρωσε πως επίσης έχει ολοκληρωθεί ένα πολύ μεγάλο τμήμα του έργου.
Όπως δήλωσε ο Σπύρος Βρεττός: «Θέλουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για κάθε δημότη μας και δε σταματάμε να τη διεκδικούμε με παρεμβάσεις, προτάσεις και πάντα σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς.».