ΔΗΜΟΙ

Ανοίγει τις πύλες της η 21η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω!

Η φύση ανθίζει και μας δείχνει τον δρόμο…

Σε μια εποχή που η ανάγκη για επανασύνδεση με το φυσικό περιβάλλον είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η 21η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω έρχεται να μας υπενθυμίσει πως η φροντίδα της φύσης δεν είναι απλώς επιλογή, αλλά στάση ζωής.

Από τις 16 Μαΐου, το Άλσος Αιγάλεω μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κήπο γνώσης και αισθητικής, φιλοξενώντας φυτωριούχους, γεωπόνους, ανθοπαραγωγούς και φορείς του κλάδου.

Η 21η Ανθοκομική Έκθεση συνδυάζει την ομορφιά της άνοιξης με τη γνώση και την περιβαλλοντική ευαισθησία, δίνοντας έμφαση στην ελληνική παραγωγή, την κυκλική οικονομία και τον ρόλο του αστικού πρασίνου στη ζωή μας.

Περισσότερο από ένας καταξιωμένος θεσμός, η Ανθοκομική Έκθεση Αιγάλεω, αποτελεί μια γιορτή ανοιχτή σε όλους – παιδιά, νέους, οικογένειες, ανθρώπους κάθε ηλικίας. Μια εμπειρία συμμετοχής, μάθησης και απόλαυσης, που μας υπενθυμίζει ότι η βιωσιμότητα χτίζεται μέσα από μικρές καθημερινές πράξεις και μεγάλες κοινές προσπάθειες.

Ως Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε με συνέπεια να ενισχύουμε τους δημόσιους χώρους, δίνοντας προτεραιότητα στη βιωσιμότητα, την προσβασιμότητα και την ποιότητα ζωής. Το πράσινο για εμάς είναι αναφαίρετο δικαίωμα, μέσο αναψυχής και ταυτόχρονα μοχλός ευαισθητοποίησης. Η 21η Ανθοκομική Έκθεση Αιγάλεω θα διαρκέσει από τις 16 Μαΐου έως και τις 9 Ιουνίου 2025 και θα λειτουργεί καθημερινά στο Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο), από τις 10:00 έως τις 22:00, με Ελεύθερη Είσοδο για όλους. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την έκθεση και να μοιραστούμε τη χαρά της Άνοιξης. Να αφήσουμε τη φύση να μας εμπνεύσει, οδηγώντας μας σε ένα μέλλον πιο ανθρώπινο, πιο συλλογικό, πιο πράσινο.

Στο Αιγάλεω, η φύση ανθίζει και μας δείχνει τον δρόμο.

Τελευταία άρθρα

Ο δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος νέος γγ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Τα ζητήματα που αφορούν στην εφαρμογή της νησιωτικής πολιτικής και της επίλυσης των προβλημάτων που…

3 ώρες ago

«Καμπάνα» 17.820 ευρώ στο δήμο Πάτμου για ρύπανση της θάλασσας

Την αδυναμία του να διατηρήσει σε λειτουργία τη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων και να αποκαταστήσει τα…

4 ώρες ago

Στον Πειραιά, «Το Καλοκαίρι Ανθίζει στον Τινάνειο Κήπο»

Το ενδιαφέρον των κατοίκων της πόλης, καθώς και πλήθους επισκεπτών συγκέντρωσε η εκδήλωση έναρξης της…

4 ώρες ago

Επτά νέες θέσεις στα ΚΕΠ Μυτιλήνης και Λίμνης Πλαστήρα υπέγραψε ο Βασίλης Σπανάκης

Στην ενίσχυση των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών προχωρά το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο των δράσεων για…

4 ώρες ago

Οικομουσείο στον Αχέροντα με τη στήριξη της UNESCO – Διεθνής πρωτοβουλία στον Δήμο Σουλίου

Ο Δήμος Σουλίου προχωρά σε μια σημαντική διεθνή συνεργασία με στόχο τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού…

4 ώρες ago

Πρόγραμμα απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο ΒΒΒ

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες μία ακόμη επιχείρηση απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους…

4 ώρες ago