ΔΗΜΟΙ

Συνάντηση Δημάρχου Γρεβενών με το ΔΣ της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δυτ. Μακεδονίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας, Μήγγο Μιχάλη, είχε την Παρασκευή 8 Μαΐου, ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης στο γραφείο του στο Δημαρχείο, παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερο θερμό κλίμα, συζητήθηκαν ποικίλα θέματα και αιτήματα της Ομοσπονδίας, όπως η βελτίωση της προσβασιμότητας των ΑμεΑ, η έλλειψη θέσεων στάθμευσης και η ίδρυση γραφείου για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία, θέματα τα οποία, όπως τόνισε ο Δήμαρχος, βρίσκονται υψηλά στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής.

Επίσης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην κατάθεση κοινών προτάσεων και στην αναζήτηση βέλτιστων πρακτικών για τη συνεχή και ουσιαστική αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων και δημοτικών εγκαταστάσεων υπέρ των δικαιωμάτων των ΑμεΑ, επιβεβαιώνοντας έτσι την άψογη και στενή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου Γρεβενών και Αναπηρικού Κινήματος.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν, πλην του Προέδρου, ο Γ.Γ. Καφτεράνης Ευάγγελος, ο Ταμίας, Συμεωνίδης Μάριος, η Οργανωτική Γραμματέας, Παχτσαλίδη Μαρία και ο Β΄Αντιπρόεδρος, Κόραβος Νικόλαος, ενώ παρούσα ήταν και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Γρεβενών, Μωυσιάδου Δέσποινα.

Τελευταία άρθρα

Νίκος Χαρδαλιάς από τις Βρυξέλλες: Διεκδικεί περισσότερους ευρωπαϊκούς πόρους για έργα σε κάθε γωνιά της Αττικής

Με σαφές διεκδικητικό πλαίσιο και επίκεντρο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος…

9 ώρες ago

Στην Επιτροπή Νήσων & Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Οινουσσών

Στο επίκεντρο η ευρωπαϊκή στρατηγική για τα νησιά.

12 ώρες ago

Το ParkOut City Flow έρχεται στην Κυψέλη

Nέα προσέγγιση στην αστική μετακίνηση.

12 ώρες ago

Nέος μεγάλος υπόγειος αγωγός απορροής ομβρίων υδάτων στην Ηράκλεια

Στόχος είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

12 ώρες ago

830.000 ευρώ για την αναβάθμιση 11 γηπέδων του Δήμου Ιωαννιτών

Οι παρεμβάσεις δεν περιορίζονται στη βελτίωση της εικόνας των γηπέδων, αλλά αποσκοπούν πρωτίστως στην κάλυψη…

12 ώρες ago

Ζάκυνθος: Oικονομική ενίσχυση από τη Βουλή των Ελλήνων στη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, υπέγραψε την έγκριση νέας οικονομικής ενίσχυσης ύψους…

13 ώρες ago