Με τη συμμετοχή άνω των 250 ποδηλατών πραγματοποιήθηκε ο 11ος Ποδηλατικός Αρχαιολογικός Γύρος Αχαρνών, που διοργανώθηκε από το Δήμο Αχαρνών μέσω της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής με σκοπό την προβολή του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών.
Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαδρομές με πολιτιστικό χαρακτήρα.
Η πολιτιστική ποδηλατική διαδρομή συνδέει τα θέατρα των δύο μεγαλύτερων δήμων της Αττικής κατά την κλασική περίοδο της αρχαιότητας, Αθηνών και Αχαρνών και προβάλλει τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία των Αχαρνών με επίκεντρο το Αρχαίο Θέατρο .
Στον τερματισμό, οι συμμετέχοντες έλαβαν μετάλλια, ενώ πραγματοποιήθηκε κλήρωση δύο ποδηλάτων προσφέροντας ιδιαίτερη χαρά στους συμμετέχοντες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αν. Αττικής Βασίλης Οικονόμου, η Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Βασιλική Καβαλλάρη καθώς και μέλη της δημοτικής Αρχής.
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…