Βαθιά θλίψη επικρατεί στην οικογένεια του Δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού, καθώς θρηνεί μια μεγάλη απώλεια. Η Περσεφόνη Κακούρη, σύζυγος του αδελφού του, Γιώργου Παππού, «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών.
Η απώλειά της έχει συγκινήσει και τον ΕΟΠΥΥ, όπου υπηρέτησε ως οδοντίατρος και διατέλεσε διευθυντικό στέλεχος, διακρινόμενη για τον επαγγελματισμό, τη σεμνότητα και την προσφορά της. Εκτός από την υπηρεσιακή της πορεία, είχε ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις, ιδιαίτερα στον τομέα της πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας, με έμφαση στα παιδιά.
Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της και τα δίδυμα παιδιά τους, καθώς και συγγενείς, φίλους και συναδέλφους που τη θυμούνται με αγάπη.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Δευτέρα 12 Μαΐου 2025, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στα Άνω Λιόσια, και θα ακολουθήσει η ταφή στο Παλαιό Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων.
Εργαστήρι συν-σχεδιασμού | 18–19 Απριλίου 2026
Καλύφθηκαν καθημερινές ανάγκες και βελτιώθηκαν ουσιαστικά οι συνθήκες λειτουργίας των σχολείων.
Στο πλευρό των συνδικαλιστών της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης στέκεται ο δήμαρχος της Αθήνας, ο οποίος, κατά…
Ένα αίτημα δεκαετιών επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Η γέφυρα στο Αλιγαρόρεμα εγκαινιάστηκε σήμερα και δόθηκε προς…
Υπό έλεγχο βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στη χωματερή της…
Υπογράφηκε η 1η συμπληρωματική σύμβαση για τη συντήρηση σχολικών συγκροτημάτων, ύψους 681.846 ευρώ.