Για 8η συνεχή χρονιά ο Δήμος Αμοργού είναι συνδιοργανωτής του Amorgos Trail Challenge υποστηρίζοντας οικονομικά μια σπουδαία διοργάνωση ορεινού τρεξίματος που αποτελεί επιλογή και πόλο έλξης δρομέων και επισκεπτών από όλη την Ελλάδα, ενισχύοντας τον αθλητικό τουρισμό.
Ο Δήμος Αμοργού και ο Φυσιολατρικός-Περιπατητικός Σύλλογος «Παλιά Στράτα», καλούν αθλητές και αθλούμενους, το διήμερο 10 & 11 Μαΐου 2025, να τρέξουν στην Αμοργό, να δοκιμάσουν την αντοχή τους στα υπέροχα μονοπάτια του νησιού και να απολαύσουν την
μοναδική αμοργιανή φιλοξενία.
Ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος δήλωσε: «Το Amorgos Trail Challenge είναι η μεγάλη αθλητική γιορτή του νησιού μας. Μια γιορτή ορεινού τρεξίματος, εθελοντισμού και φιλοξενίας. Ο Δήμος Αμοργού ως συνδιοργανωτής υποστηρίζει κάθε χρόνο οικονομικά τη διοργάνωση, μέσα από την οποία προβάλλεται το πανέμορφο και οργανωμένο δίκτυο μονοπατιών του νησιού μας».
Πληροφορίες για τη διοργάνωση στο https://www.amorgostrailchallenge.gr/
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.