ΔΗΜΟΙ

3η προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής

Για τρίτη χρονιά, το Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισµού exagono Δήµου Κοµοτηνής και το Δηµοτικό Συµβούλιο Νέων Δήµου Κοµοτηνής (ΔΗΣΥΝ) διοργανώνουν δράση Προσοµοίωσης του Δηµοτικού Συµβουλίου µε µαθητές λυκείου, σε συνεργασία µε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και τη συµµετοχή µαθητών από το 1ο ΓΕΛ Κοµοτηνής, το 2ο ΓΕΛ Κοµοτηνής, το 2ο ΕΠΑΛ και το Μειονοτικό Γυµνάσιο – Λύκειο Κοµοτηνής.

Σκοπός του προγράµµατος, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο ενίσχυσης της συµµετοχής των νέων στα κοινά, είναι η πολιτική ενεργοποίησή τους σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η εξοικείωσή τους µε τα όργανα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον τρόπο λειτουργίας του θεσµού του Δηµοτικού Συµβουλίου και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Τη Δευτέρα 5 Μαΐου και ώρα 9:00 π.μ, στην αίθουσα Δηµοτικού Συµβουλίου – Πολύκεντρο Δήµου Κοµοτηνής.

Τελευταία άρθρα

Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο σε Λαγκάδια, Στεμνίτσα-Δημητσάνα & Χώρα

Εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου οι δημοπρατήσεις τριών έργων ύψους 4,25 εκατ. ευρώ στη Γορτυνία.

9 ώρες ago

6,16 εκ. ευρώ για έργα αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Μικρά Μαντίνεια

Το έργο εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της παράκτιας διάβρωσης…

9 ώρες ago

Καλλιθέα: Δημοπρατήθηκε η ανάπλαση 5,5 στρεμμάτων στο πρώην οικόπεδο της ΒΙΚΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, δημοπρατήθηκε σήμερα, με απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής,…

10 ώρες ago

Πιο καθαρός από ποτέ ο δήμος Ιεράπετρας

Τοποθετήθηκαν οι 4 πρώτοι, υπερσύγχρονοι κάδοι απορριμμάτων που λειτουργούν με φωτοβολταϊκό.

10 ώρες ago

Ξάνθη: Αποκατάσταση της Καπναποθήκης «Μπασιούδη»

Προχωρά η ωρίμανση του έργου της δημιουργίας του Διαχρονικού Μουσείου Ξάνθης.

10 ώρες ago

Παρεμβάσεις για την προστασία του φυσικού πλούτου της Γυάρου

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ το Σχέδιο Διαχείρισης της Προστατευόμενης Περιοχής Βιοποικιλότητας «Νήσος Γυάρος και θαλάσσια ζώνη».

11 ώρες ago