Ο Δήμος Ασπροπύργου, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κοινωνικής Υπηρεσίας, συμβάλλοντας στην κοινή προσπάθεια μονάδων Υγείας και Αυτοδιοίκησης, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαΐου 2025, από τις 09:30 π.μ έως τις 13:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου (Αλ.Παναγούλη 13) .
Η διαδικασία της αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο υγειονομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ε. «ΘΡΙΑΣΙΟ».
Οι συλλεχθείσες μονάδες αίματος θα αποταμιευθούν στην τράπεζα αίματος του Θριασίου νοσοκομείου, καθότι αποτελεί τη μεγαλύτερη υγειονομική μονάδα της περιφέρειας, και ο Δήμος θεωρεί ηθικό χρέος του να την στηρίζει διαρκώς και αμέριστα, με κάθε διατιθέμενο μέσο.
Η Δράση απευθύνεται σε όλους τους Δημότες και έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση τους για το πόσο σημαντική αξία έχει η Αιμοδοσία.
Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…
Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…
Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…
Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…
Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…
Δύο νεαρές αθλήτριες, για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στον απαιτητικό στίβο των μαχητικών…