Άγιος Δημήτριος: Στην τελική ευθεία για την 42η Ειρηνοδρομία
Παράδοση στα σχολεία της πόλης αθλητικού υλικού που αποκτήθηκε από τα έσοδα της Ειρηνοδρομίας του 2024
Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την 42η Ειρηνοδρομία, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου πραγματοποιεί τη δέσμευσή του και παραδίδει αθλητικό υλικό, το οποίο αποκτήθηκε από τα έσοδα της Ειρηνοδρομίας του 2024, στα σχολεία της πόλης.
Όπως και πέρυσι, έτσι και στην Ειρηνοδρομία 2025, μετά την κάλυψη των εξόδων αυτού του σπουδαίου αθλητικού και κοινωνικού γεγονότος, το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί για τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας του δήμου Αγίου Δημητρίου.
Η Δημοτική Αρχή καλεί τον κόσμο να στηρίξει με τη συμμετοχή του την 42η Ειρηνοδρομία, την Κυριακή 18 Μαΐου. Να βρεθούν ξανά όλοι μαζί στους δρόμους της πόλης, να τρέξουν για την Ειρήνη, την Ελευθερία, την Ισότητα και την Κοινωνική Πρόοδο. Να τιμήσουν, μέσα από τη συμμετοχή τους, τη μνήμη του Αλέξανδρου Παναγούλη και τα ιδανικά που υπηρέτησε με τη ζωή του.





