Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς Χανίων διαμαρτύρεται έντονα για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου που συνεπάγεται, αντίστοιχα, μεγάλα διαστήματα παύσης εργασιών των καταστημάτων τους.
Για αυτό το λόγο, όπως αναφέρει το cretanews.gr, το Δ.Σ του συλλόγου συναντήθηκε με την δημοτική Αρχή και τους βουλευτές Χανίων (Σέβη Βολουδάκη, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, Ντόρα Μπακογιάννη). Tο συμπέρασμα που απορρέει και αναφέρεται καθαρά στην ανακοίνωση του Συλλόγου είναι ότι, ενώ τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν λυθεί, η χρηματοδότηση υπάρχει και ουσιαστικά χρέη προς την εταιρεία δεν υπάρχουν, η ανάδοχος εταιρεία καθυστερεί την εκτέλεση των εργασιών.
Όπως υποστηρίζουν οι καταστηματάρχες, η ανάδοχος εταιρεία δεν έχει το έργο στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί.
Παράλληλα τονίζουν ότι η οικονομική ζημία στην πόλη και στους δρόμους γύρω από την Δημοτική Αγορά είναι μεγάλη.
«Οι πιέσεις που η δημοτική Αρχή και οι τοπικοί βουλευτές έχουν ασκήσει, ελπίζουμε ότι θα φέρουν το αποτέλεσμα που αξίζουν τα Χανιά. Επειδή δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορική αξία του μνημείου, καθώς η ιστορία του τόπου είναι συνυφασμένη με το κτίριο αυτό, αφού τα εγκαίνια του συνέπεσαν με την Ένωση της Κρήτης με την Μητέρα Ελλάδα. Ελπίζουμε ότι η πίεση που ασκείται από την δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα από τον Δήμαρχο και τους βουλευτές των Χανίων, θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμεί όλη η τοπική κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση.
Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…