Ο Δήμος Αλίμου δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη φροντίδα των παιδικών χαρών με γνώμονα πάντα την ευχαρίστηση αλλά κυρίως την ασφάλεια των παιδιών. Τις μέρες αυτές ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς στην Πλατεία Ανεξαρτησίας, δίνοντας χρώμα και προσφέροντας έναν όμορφο και ασφαλή χώρο για τους μικρούς φίλους.
Στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν περιλαμβάνονται η επισκευή & βάψιμο της περίφραξης, των υφιστάμενων παιχνιδιών και η προσθήκη νέων. Επίσης επισκευάστηκαν και βάφτηκαν τα παγκάκια και οι μικροί κάδοι, αντικαταστάθηκε το δάπεδο ασφαλείας, τοποθετήθηκε χλοοτάπητας, έγινε περιποίηση στο πράσινο και ενισχύθηκε ο φωτισμός.
“Συνεχίζουμε να φροντίζουμε και να αναβαθμίζουμε την πόλη μας” αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μακαριγάκης που είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση των 23 παιδικών χαρών του Δήμου Αλίμου.
Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε για τη νέα χρονιά τη διατήρηση των τελών καθαριότητας και φωτισμού…
Συμμετέχει ενεργά ο Δήμος Αθηναίων.
Προχωρούν οι διαδικασίες από τον Δήμο Χαλκιδέων.
Επόμενο βήμα η διαγωνιστική διαδικασία για τον εξοπλισμό.
Μια διοργάνωση που αναδεικνύει τη δύναμη της συμμετοχής, την ισότητα, την προσβασιμότητα και τον σεβασμό…