Την επίσκεψη των στελεχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων δέχτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διοργάνωση, για μια ακόμη χρονιά, με τη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων, του μεγάλου υπαίθριου παραδοσιακού πολιτιστικού γεγονότος, του Ανταμώματος των Σαρακατσαναίων. Φέτος, το 42ο Αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Ιουνίου 2025, στον συνήθη τόπο, τα Περτουλιώτικα Λιβάδια.
Ο κ. Σακκάς υποδέχτηκε την αντιπροσωπεία του ΔΣ και τα μέλη του ΔΣ του τρικαλινού συλλόγου και συζήτησαν θέματα για την ενίσχυση και διευκόλυνση της φετινής διοργάνωσης. Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα, με γνώμονα την καλύτερη οργάνωση του πολιτιστικού αυτού θεσμού, με τη συμβολή του Δήμου Τρικκαίων.
Από τον Δήμο Τρικκαίων παρέστησαν επίσης, η αντιδήμαρχος Σοφία Αλεστά και η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Έφη Λεβέντη.
Το ΔΣ της ΠΟΣΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Γρηγόρης Λέφας, ο ταμίας Παναγιώτης Μπάρμπας, τα μέλη Δημήτρης Γατσέλος (πρόεδρος και του Συλλόγου Σερρών) και Στέφανος Μπέης, η προέδρου του Συλλόγου των Τρικάλων Ελένη Κόκκαλη και τα μέλη του ΔΣ του τρικαλινού Συλλόγου.
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…
Την ενίσχυσης της πρόληψης, της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του συντονισμού των εμπλεκομένων φορέων, έναντι των…