ΔΗΜΟΙ

Μεγάλη εκδήλωση του Δήμου Λαρισαίων και της ΠΑΕ ΑΕΛ για την επιστροφή της ομάδας στη Super League

Μια μεγάλη γιορτή για την επιστροφή της ΑΕΛ στη Super League διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων, σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ, το Σάββατο 12 Απριλίου. Περίπου στις 7 το απόγευμα, στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, θα ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις με djs, φώτα και πυροτεχνήματα, σε ένα γιορτινό σκηνικό που θα έχει στηθεί για την επάνοδο των «βυσσινί» στη μεγάλη κατηγορία.

«Η ΑΕΛ, η ομάδα της πόλης μας, επιστρέφει εκεί που της αξίζει, στη Super League. Είναι μια μέρα χαράς, μια μέρα γιορτινή για όλους μας, όλες τις Λαρισαίες και όλους τους Λαρισαίους, που δεν πάψαμε ούτε στιγμή, ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες, να πιστεύουμε ότι η ΑΕΛ θα ξαναβρεθεί εκεί που ανήκει. Η νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας θα γραφτεί μεθαύριο, Σάββατο -και θα είμαστε όλοι εκεί, μεγάλοι και μικροί, οικογένειες και παρέες, στο γήπεδο, να γιορτάσουμε και να επευφημήσουμε όσους εργάστηκαν σκληρά για αυτή την πραγματικά σπουδαία επιτυχία», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο AEL FC Arena, ενώ με το τέλος του παιχνιδιού θα γίνει η απονομή, συνοδεία και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Λαρισαίων.

Θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία των φιλάθλων, με επικεφαλής λεωφορείο ανοιχτού τύπου που θα μεταφέρει τους ποδοσφαιριστές, από το Arena ως το κέντρο της πόλης, με τη μαζική υποδοχή από τον κόσμο να πραγματοποιείται στον Άγιο Νικόλαο, στην οδό Παπαναστασίου, από όπου η πομπή θα συνεχίσει με προορισμό την Κεντρική πλατεία, για τη μεγάλη γιορτή.

Share

Τελευταία άρθρα

Απάντηση του Δήμου Χαλανδρίου στην καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων για τις συμβασιούχους νηπιαγωγούς

"Η απόφαση αυτή είναι των αρμόδιων υπουργείων και ΟΧΙ του Δήμου Χαλανδρίου" υποστηρίζει ο Δήμαρχος.

48 λεπτά ago

Ξεκινά η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Λίμνης Ευβοίας

Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου από το Προσκοπείο έως το…

1 ώρα ago

Εξηγήσεις της Δημάρχου Πεντέλης για το εξώδικο στην ANUBIS

To εξώδικο αποτελεί αναγκαία ενέργεια συμμόρφωσης με τους ρητούς και δεσμευτικούς όρους της νέας σύμβασης…

1 ώρα ago

Επτά δήμοι της Ηπείρου στο Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης

Σημαντική εξέλιξη για την Ήπειρο και ιδιαίτερα για τον νομό Ιωαννίνων.

2 ώρες ago

Ιός Δυτικού Νείλου: 39 Δήμοι της Αττικής με κρούσματα – Nέες περιοχές στον χάρτη

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται Δήμοι και Περιφέρειες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς διευρύνεται ο χάρτης…

2 ώρες ago