Παρουσιάστηκε χθες, στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, η μελέτη για τη δημιουργία Καταφυγίου & Κλινικής Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς.
“Είμαστε χαρούμενοι γιατί αυτό είναι το τελικό βήμα για να έχουν τα Χανιά μια πρότυπη, υπερσύγχρονη δομή στο Καμπάνι Ακρωτηρίου, προϋπολογισμού 2.327.000€, με 48 θέσεις φιλοξενίας μικρών ζώων σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με σύγχρονη κλινική, με χώρους αποθεραπείας, με πάρκο για την άσκηση των ζώων και χώρο εκδηλώσεων για τους πολίτες.
Αλλά είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι και υπερήφανοι γιατί αυτή η δομή θα δώσει μια ουσιαστική λύση για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Χανίων, ώστε να μη υπάρχει πια κανένα ζώο μόνο του στον δρόμο. Θερμά συγχαρητήρια στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Γιάννη Νικηφοράκη, στους μελετητές και τις υπηρεσίες μας που κάνουν το όραμα μας για ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα, πραγματικότητα” δήλωσε ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης!
Τα 8,7 εκατομμύρια ευρώ υπερβαίνει ο συνολικός προϋπολογισμός των έξι νέων έργων που δρομολογεί η…
Η πορεία υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων σε όλη την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς…
Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ χρηματοδοτείται ο δήμος Λευκάδας, για την υλοποίηση έργων…
Στα Βίλια στρέφεται το ενδιαφέρον των δημάρχων της Αττικής το Σάββατο, 6 Ιουνίου, οπότε και…
Η εβδομάδα ανακύκλωσης, με στόχο της ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των κατοίκων της πόλης για…
Οργή και αγανάκτηση στην κοινωνία της Νίκαιας έχουν προκαλέσει οι εκτεταμένες ζημιές που έκαναν άγνωστοι,…