ΔΗΜΟΙ

Kώστας Τζιούμης: «Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Τρίπολης, δίκαια τα αιτήματά τους»

Τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, ήταν στο επίκεντρο συνάντησης του δημάρχου Τρίπολης Κώστα Τζιούμη με το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒΙΠΕΤ.

«Έχουμε μία άριστη συνεργασία με τον δήμο και τη συνεχίζουμε. Το θέμα των κοινοχρήστων στη ΒΙΠΕ έχει μια αύξηση 300%, χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος. Ο δήμος Τρίπολης μας στηρίζει. Παίρνοντας τη διαχείριση της ΒΙΠΕ, θα έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε τη Βιομηχανική Περιοχή και να μειώσουμε το κόστος για τις επιχειρήσεις» τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ, Δημήτρης Πετρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος υπογράμμισε: «Η συνεργασία μας ήταν, είναι και θα είναι αρμονική, προς όφελος των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ, άρα και προς όφελος της τοπικής οικονομίας και της τοπικής ανάπτυξης, που ως δήμος Τρίπολης, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Ετέθησαν από την πλευρά τους ορισμένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυριότερο την τεράστια αύξηση των κοινοχρήστων. Η ΒΙΠΕ Τρίπολης και ειδικά τώρα με τη ζήτηση που έχει για επενδύσεις, αλλά και όλα τα χρόνια, είναι ένας από τους κύριους πυλώνες για την τοπική μας οικονομία και μας ενδιαφέρει οι επιχειρήσεις να λειτουργούν απρόσκοπτα. Όλα τα προβλήματα θεωρώ ότι είναι δίκαια. Ο δήμος Τρίπολης, θα είναι δίπλα τους και στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, θα φέρω θέμα προ ημερησίας διάταξης, για να ενημερωθεί το Δ.Σ. και να δώσουμε τη στήριξή μας στην προσπάθειά τους να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα».

Τελευταία άρθρα

ATTICA ROOTS FESTIVAL: Ο Omar Faruk Tekbilek στο Ζάππειο για μια μοναδική μυσταγωγική συναυλία

Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…

1 ώρα ago

Το πρόβλημα υγείας που δημοσιοποίησε η Δήμαρχος Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου

Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…

1 ώρα ago

Στην Καλαμάτα το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…

3 ώρες ago

O Δήμος Αθηναίων στέκεται ενεργά δίπλα στους κατοίκους της Κυψέλης

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…

3 ώρες ago

Αναβάθμιση της Καραολή & Δημητρίου από τον Δήμο Πειραιά

Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.

3 ώρες ago

To ιστορικό Ξενία Καλαμπάκας ξαναήρθε στο φως

Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.

3 ώρες ago