Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργανώνει την Δευτέρα 7 Απριλίου 2025 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης, εσπερίδα με θέμα: «Η Νέα Γεωπολιτική Πραγματικότητα & Η Θέση της Ελλάδας», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από τον χώρο της γεωπολιτικής, της στρατηγικής, της ενέργειας και των διεθνών σχέσεων, δίνοντας πολύπλευρες αναλύσεις και προσεγγίσεις για τις εξελίξεις που διαμορφώνουν τη θέση της Ελλάδας στο σημερινό διεθνές περιβάλλον.
Ομιλητές:
Διονύσιος Τόμπρος
Σεραφείμ Πούλος
Αθανάσιος Μαυρειδόπουλος
Γεώργιος Σγούρος
Κωνσταντίνος Γρίβας
Γιώργος Αϋφαντής
Ο Δημάρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε: «Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις και συνεχείς γεωπολιτικές ανακατατάξεις, είναι καθήκον μας ως Τοπική Αυτοδιοίκηση να δίνουμε χώρο στη γνώση και στον προβληματισμό. Μέσα από την εσπερίδα αυτή, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ανοίγει έναν διάλογο ουσίας για το μέλλον της χώρας μας και τον ρόλο της στο διεθνές περιβάλλον. Ευχαριστούμε θερμά τους εκλεκτούς ομιλητές που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη σημαντική βραδιά ενημέρωσης και σκέψης».
Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…
Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…
Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.
Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…