Την ενίσχυση της αστυνόμευσης για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας από τους πολίτες ζήτησε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, τον οποίο επισκέφθηκε στο γραφείο του, ο δήμαρχος Σαρωνικού.
Ο Δημήτρης Παπαχρήστου, είπε μετά το πέρας της συνάντησης με τον Υποστράτηγο Θανάση Κάμπρα, ότι: «η ασφάλεια των πολιτών είναι προτεραιότητα. Και δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Η ανάγκη για πιο ορατή και αποτελεσματική παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στις γειτονιές του δήμου είναι ξεκάθαρη – και σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε μια ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία με τον Υποστράτηγο, ο οποίος γνωρίζει σε βάθος τα δεδομένα της περιοχής και έχει αποδείξει στην πράξη τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητά του».
Η δημοτική Αρχή Σαρωνικού αναμένει τα αποτελέσματα της συνεργασίας με την Ελληνική Αστυνομία η οποία θα κάνει νέο σχεδιασμό για την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή.
Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στις περιφερειακές Ενότητες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο…
Παραδίδεται στη νέα γενιά ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές και αντάξιο των προσδοκιών των παιδιών.
Συνεχίζονται στον Δήμο Δράμας οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της οδικής ασφάλειας.…
Στην τελική ευθεία περνά η ανάπλαση της Πλατείας Στάμου στη Μαγούλα, μετά την υπογραφή της…
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Θεόδωρος Τζέκος, κατέθεσε στον Πρωθυπουργό υπόμνημα με τις προτέραιότητές του για την…
Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Νέας Προποντίδας για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό των κοινόχρηστων…