Το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου), οργανώνει διήμερη δράση, το Σάββατο 5 & την Κυριακή 6 Απριλίου 2025 και ώρες 9 πμ – 2 μμ, στο Ε΄ΚΑΠΗ (Πάρκο Ασύρματου) με δωρεάν εξετάσεις σωματικής και ψυχικής υγείας, δράσεις ενημέρωσης και ποικίλες άλλες εκδηλώσεις υπό τον γενικό τίτλο “Ψυχική, Σωματική και Πνευματική υγεία”.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Θανάσης Μπαμπάνας σημειώνει: “Σε συνεργασία με διάφορους φορείς, παρουσιάζουμε δράσεις και καλές πρακτικές που μας βοηθάνε να παραμείνουμε ενεργοί και υγιείς και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε αυτές.”
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των δωρεάν προληπτικών εξετάσεων και των άλλων δράσεων του διημέρου: https://dad.gr/diimero-proliptikon-exetaseon-kai…/
Υπογράφηκε η σχετική σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη.
Εκτενή αναφορά στην πρόσφατη δικαστική απόφαση για το Δίστομο έκανε ο Φάνης Σπανός, στο πλαίσιο…
Συγκαταλέγεται στις πιο επιβαρυμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Προβληματισμένη η Δήμαρχος.
Για μία ακόμη χρονιά υποδέχεται τον Κολυμβητικό Διάπλου της Βουλιαγμένης ο δήμος ΒΒΒ, που βρίσκεται…
Η καταστατική θέση των αιρετών, δεδομένου ότι το ισχύον θεσμικό πλαίσιο περιλαμβάνει ελάχιστες προβλέψεις για…
Σε παρεμβάσεις που ενισχύουν τις ήπιες μορφές μετακίνησης και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών εστιάζει…