Ο Δήμος Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, υλοποιούν το πρόγραμμα «3Χ3 Schools”, που απευθύνεται στους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου.
Η συγκεκριμένη δράση που είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Απριλίου εντός του σχολικού ωραρίου (09:00-12:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο.Ν.Σ. «Ο ΜΙΛΩΝ».
Η πρώτη μέρα της δράσης απευθύνεται στα παιδιά του Δημοτικού (Ε’ και ΣΤ’ τάξη) και η δεύτερη στα παιδιά του Γυμνασίου που θα πρέπει να συγκροτήσουν ομάδες των τριών, τεσσάρων (Γυμνάσια) ή πέντε παιδιών (Δημοτικά )
Στο πρόγραμμα αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 50 ομάδες μαθητών την ημέρα, περίπου δηλαδή 200 παιδιά.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά μπλουζάκια καθώς και δίπλωμα συμμετοχής σε ηλεκτρονική μορφή.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.